Betaalwijzen

Betaalwijzen

Betalingsmiddel
We accepteren grote betalingen met creditcard of bankpas, waaronder:
Visa
Master Card

Andere methodes:
Paypal
Western Union

Houd er rekening mee dat we de volgende betaalmethoden niet accepteren: rembours, e-mailbetaling, cheque of bankoverschrijving.

Website beveiliging
Winkelen bij www.kleurkleding.com is veilig.

We maken gebruik van de industriestandaard Secure Sockets Layer (SSL) -technologie om de codering mogelijk te maken van mogelijk gevoelige informatie, zoals uw naam, adres en andere gevoelige informatie, zoals creditcardgegevens. De informatie die u tussen uw computer en onze website doorgeeft, kan niet door anderen worden onderschept. Deze technologie bevat de volgende functies:

Authenticatie - Dit zorgt ervoor dat uw browser uw gegevens naar de juiste computerserver verzendt en de server beveiligt.
Versleuteling - codeert gegevens zodat deze niet door iemand buiten de beveiligingsserver kan worden gelezen.
Gegevensintegriteit - Hiermee wordt gecontroleerd of de gegevens die worden verzonden, niet zijn gewijzigd.

veilige betaling
Voor een snelle en eenvoudige betaling kunt u de gegevens van uw creditcard veilig bij ons bewaren.

Nadat u de kaartinformatie hebt opgeslagen, worden uw kaartgegevens opgeslagen in uw account, die u kunt openen in het gebied "Mijn account".

Het juiste factuuradres moet worden geselecteerd voor alle opgeslagen creditcards. Wijzig het adres van de opgeslagen factuur bij het wijzigen van het adres.

We gebruiken SSL-coderingstechnologie om uw persoonlijke creditcardgegevens via ons systeem op te slaan en veilig over te zetten. Voor uw veiligheid en bescherming bevestigen we dat het factuuradres dat u heeft opgegeven overeenkomt met het adres dat is geregistreerd bij de creditcardmaatschappij. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en u kunt uw opgeslagen creditcardgegevens veilig controleren of verwijderen uit Mijn account.

kleurkleding Betaalwijzen

TOP