FAQ

FAQ
Hoe lang duurt het om een ​​bestelling te ontvangen?
Standaard verzending: meestal 5-14 werkdagen, maar afhankelijk van de locatie en weersomstandigheden kan de levering vertraging oplopen.
Opmerking: de bezorgservice is niet beschikbaar in het weekend of op feestdagen.

Kan ik mijn bestelling annuleren of items toevoegen / verwijderen?
Als uw bestellingsstatus 'Geleverd' is, kunt u deze niet wijzigen of annuleren. Als uw bestelstatus 'In uitvoering' is, kunnen we u misschien helpen. Neem contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een bestelbevestiging, inclusief uw trackingnummer. U kunt uw zending volgen op de website van de koerier. U kunt ook de status van uw bestelling bekijken op de pagina "Mijn bestellingen volgen".

Hoe weet ik dat mijn creditcardgegevens veilig zijn?
We zijn erg bezorgd over uw kredietveiligheid. We hebben het hoogste niveau van fysieke en technische beveiliging genomen. Zorg alsjeblieft voor boodschappen.

Met wie moet ik contact opnemen als ik een vraag heb?
Als u problemen ondervindt tijdens het winkelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice: kleurkleding@hotmail.com. Ze lossen alles voor je op.

Wat is mijn verzendmethode en kosten?
We sturen u alle bestellingen gratis. We werken met verschillende carriers: UPS, FedEx, DHL, Epack en Hongkong Post.

Kan ik het terugsturen?
natuurlijk. Als u niet tevreden bent met de ontvangst van de goederen, kunt u binnen 30 dagen bij ons terugkomen. De terugbetaling wordt teruggestort op uw betaalrekening. Raadpleeg het retourbeleid voor meer informatie.

Welke betaalmethode heb ik?
We accepteren de volgende betaalmethoden: PayPal, creditcard (Visa, Master Card), Western Union en meer.

kleurkleding Betaalwijzen

TOP